<< terug

Hotel Restaurant Post Plaza

Locatie: Leeuwarden
Opdrachtgever: Hotel Post Plaza B.V.
Aanpak: Restauratie en herbestemming

Voor de opdrachtgever is een ingrijpend herbestemmingsplan ontwikkeld in samenwerking met hun vaste interieurarchitect. Op de begane grond zijn een grandcafé en keukens en op de verdiepingen hotelkamers aangebracht. De gevels en daken zijn zorgvuldig gerestaureerd en op basis van een kleurenonderzoek voorzien van een nieuwe kleurstelling.
Naast het ontwerp zijn ook de vergunningen verzorgd en aanzienlijke subsidies voor de herbestemming en de restauratie. De aanbesteding is bovendien door ons verzorgd, evenals de bouwbegeleiding.

Dit project is genomineerd voor de NRP Gulden Feniks 2017, in de categorie "transformatie"

Voor meer info: Inzending NRP Gulden Feniks